Skip to main content
Уебдизайн

Сайтът ти е бавен?

Със сигурност трябва да направиш нещо спешно!

В 2019 година състезанието за дял от бизнеса става все по-ожесточено. Всяка пропусната възможност намалява шансовете ни да бъдем сред най-печелившите в нашия бранш. И разбира се за да просперира бизнеса ни в дигиталната ера ни трябва добър уебсайт. Но как да избера какъв да е? Възможности валят отвсякъде, има неустоими предложения за страхотни, ефектни сайтове на страхотно ниски цени. За щастие вече си узрял, че не винаги най-евтиното излиза евтино. Важно е да се класираме добре в резултатите на Гугъл, нали? Значи трябва да положим основите на сайта си така, че да търсим сериозни показатели. Предложения за сайтове от сериозни по-сериозни, но истината е, че позицията ни в индекса на търсещите машини няма да зависи от това с какви ефекти се опитваме да впечатлим посетителите на сайта ни. Зависи пряко от съвсем различни показатели и едни от най-важните са съдържание и скорост на зареждане. И тук идва нашата помощ. В морето от предложения за уеб дизайн Ви предлагаме нещо, което може да се измери реално - скорост. Целта е в крайна сметка изграденият сайт да се представи най-добре според теста за скорост на Гугъл.

Как ще го постигнем?

  1. Ще оптимизираме дизайна така, че да отговаря на изискванията за бърз сайт.
  2. Ще оптимизираме изображенията така, че да бъдат с малки по размер файлове при оптимално качество на изобразяване.
  3. Ще използваме най-модерните системи за управление на съдържанието. При това не говорим за механичен набор от тема и плъгини. Ще изберем най-бързата тема, ще избегнем използването на плъгини за щяло и не щяло, като напишем функционалност от нулата и ще използваме само тези, които наистина разширяват  функционалността на системата.

И в резултат ще получите лек и бърз уеб сайт, който да съчетава доброто потребителско изживяване с покриване на критериите на Гугъл за бърз сайт. А какво означава бърз според Гугъл? Това са всички сайтове, които на неговия тест получават резултати между 90 и 100 точки.

Звучи ви много уверено? Уверени сме, защото всички сайтове, които правим отговарят на тези критерии.

Не чакай повече, промени бизнеса си.

Clever Webdesign

Свържи се с нас, за да си уговориш среща и да започнеш подобряване на интернет представянето си. За нас ще бъде удоволствие да бъдем част от това изживяване.